8-9 keskmist kartulit
600 gr kana(kintsu)liha
1 keskmine lillkapsas
4 dl 35% rõõska koor
4 dl 10% rõõska koort
1,5 pk riivitud juustu
soola
pipart
Koori ja tükelda kartulid ning keeda nad kerges soolvees poolpehmeks ning kurna. Sama tee lillkapsaga. Samal ajal tükelda ja pruunista pannil kintsuliha ning maitsesta soola ja pipraga. Kana kintsuliha kasutan just seepärast, et siis saab toit maitsev ja mahlane. Kanafilee kipub minu käes kuidagi "ära kuivama" ja vormiroas ei ole ta mul just väga mahlakas ja mõnus tulnud.
Pane ahjuvormi kihiti kõigepealt eelkeedetud kartulid, siis kanatükid ja kõige peale keedetud lillkapsaõisikud. Sega omavahel rõõsad koored, lisa sinna riivitud juust, natuke soola ja kalla seguga vorm üle. Küpseta 180-kraadises ahjus 25–30 min,. Kui pealt hakkab liiga pruunistuma, siis kata umbes 15 min pärast pealt fooliumiga ja tõsta vorm alumisele ahjurestile.
Pisipoja Mark oli esimene degustaator ja matsutas terve taldrikutäie sisse. Juhhuuu!!! See ongi praegu mu eesmärk süüa tehes, et peatselt 10-kuuseks saav poja ka "normaalsele toidule" üle läheks hiljemalt esimese eluaasta alguseks:-)
Pane ahjuvormi kihiti kõigepealt eelkeedetud kartulid, siis kanatükid ja kõige peale keedetud lillkapsaõisikud. Sega omavahel rõõsad koored, lisa sinna riivitud juust, natuke soola ja kalla seguga vorm üle. Küpseta 180-kraadises ahjus 25–30 min,. Kui pealt hakkab liiga pruunistuma, siis kata umbes 15 min pärast pealt fooliumiga ja tõsta vorm alumisele ahjurestile.
Pisipoja Mark oli esimene degustaator ja matsutas terve taldrikutäie sisse. Juhhuuu!!! See ongi praegu mu eesmärk süüa tehes, et peatselt 10-kuuseks saav poja ka "normaalsele toidule" üle läheks hiljemalt esimese eluaasta alguseks:-)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar