reede, 5. veebruar 2010

Õhkõrn virsikukook


Õhkõrn virsikukook

Põhjaks on vaja 500 gr muretainast
Kate:
250 gr hapukoort
100 gr kohupiima (1/2 pakki)
1/2 kl suhkrut
2 muna
1 tl vanillisuhkrut
850 gr (suur purk) virsikukompotti

Kata koogivormi põhi muretainaga ja suru servad kõrgemaks. Pane virsikud nõrguma ja alusta katte tegemist. Katte jaoks vahusta muna suhkruga, lisa vaniljesuhkur, kohupiim ja hapukoor ning mikserda see veelkord läbi. Viiluta virsikud ja lao need vormipõhja. Vala kate virsikutele ning küpseta 200° juures umbes pool tundi. Terve pere kiitis, et tegu olevat õhkõrna ja ülimaitsva koogiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar